(2018-09-03 13:45:51)

őszi lomtalanítás 2018. szeptember 11-én, kedden


Csurgói Közös Önkormányzati Hivatal Beruházási és Műszaki Iroda értesíti

a lakosságot, hogy a Viridis – Pannónia Nonprofit Kft. Porrogszentkirály községben

2018. évi őszi lomtalanítási akcióját

2018. szeptember 11-én, kedden tartja.

 

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a korábbi évek gyakorlata szerint, a feleslegessé vált háztartási lim-lomot, az ingatlana előtti közút mellé kihelyezni szíveskedjék a lomtalanítás napján reggel 7.00 óráig oly módon, hogy az könnyen elszállítható legyen és a közúti forgalmat ne akadályozza. A kisebb méretű lomot zsákban vagy dobozban szíveskedjenek kitenni, a szétszóródás megelőzése érdekében.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a lomtalanítás során nagy darabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladék kerül elszállításra, a lom továbbra sem tartalmazhat háztartási szemetet, építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, valamint elektromos, illetve veszélyes hulladékot.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Viridis-Pannonia Nonprofit Kft. az idei évtől az ingatlanhasználók részérre hulladékudvarban biztosítja az elektronikai hulladék (TV, hűtő,háztartási kisgépek), valamint háztartásonként évente 5db személyautó gumi átvételét. Képcsöves elektronikai berendezéseket kizárólag a lomtalanítás időszakában (2018.09.07-2018.09.28 között) vesznek át.

A hulladékudvar címe: 8840 Csurgó 0400/1 hrsz.(Szennyvíztelep mellett)

 

A közszolgáltató kizárólag attól az ingatlantól szállít el lim-lomot, amelynek tulajdonosa a rendszeres hulladékszállítást nem szünetelteti, illetve 2018. március 31. előtt kiállított számlákat kiegyenlítette.

 

2018. évi őszi lomtalanítás pdf 
Írjon nekünk

Írjon nekünk bátran, ha bármi kérdése van vagy szeretné igénybe venné szolgáltatásainkat.

E-mail: info@porrogszenkiraly.hu

Elérhetőségek

Tel.:
Fax.:
E-mail: info@porrogszentkiraly.hu