Polgármester köszöntő

Tisztelet Látogatók, Kedves Vendégek!

Szívem meleg szeretetével köszöntöm Önöket.
Megtisztelő számomra, hogy az itt élők bizalmából fordulhatok Önökhöz, úgy, mint Porrogszentkirály község polgármestere.

Mind személyemet, mind képviselőtársaimat a település a változás reményében választotta meg és megkezdjük az új ciklust.

„Egy igazi vezető, nem emeli ki magát a beosztottjai közül, csupán sikerre vezeti a csapatát!” A mai világban az nyer, aki jobb csapattal rendelkezik!

Tudjuk, nagyon sok tennivaló lesz. Ezúton köszönöm a választópolgárok bizalmát. E bizalmat eskünkhöz híven igyekszünk a legjobb tudásunk szerint megszolgálni. A cél, hogy községünk egy dinamikus fejlődés útjára lépjen és egy új lendületet kapjon.

Korábban már említettem, mindez csak együtt közösen sikerülhet. Teremtsünk olyan otthont, amelyből sugárzik a szeretet, a jóság, a hit. Ez a legfontosabb üzenet! Szeressük községünket, tegyünk érte, legyen jó itt élni. Egy erős közösségnek, mindenre van lehetősége.

Új stílus elemekkel, és időszerű megoldásokkal lett látványosabb honlapunk.

Célom a megújult honlappal szeretnénk a településen élőkhöz hiteles információkat a legrövidebb időn belül eljuttatni. Mai felgyorsult világunkban az információkhoz való jutás meghatározó jelentőségűvé vált. Szeretném, ha az információk
segítségével megkönnyíthetnénk községünk polgárainak mindennapi ügyintézését. Hiszek abban, hogy sok hasznos és érdekes tájékoztatást találnak portálunkon. Friss napi hírekkel, különleges színes fotókkal, videókkal találkozhatnak, hogy soha
ne maradjanak le semmiről, melyet fejlesztünk, bővítünk. Folyamatosan beszámolunk településünkön történő eseményekről. Az idősebb korosztályt és a nyomtatott sajtót kedvelőket egy helyi újsággal kívánjuk tájékoztatni.

Amennyiben elszármazottak és régen hallottak hírt szülőfalujukról, nyomon követhetik a fejlődést, változást.

Egy virtuális sétára hívom Önöket! Szeretném bemutatni Porrogszentkirály természeti szépségét, történelmi múltját és jelenét.

Kellemes barangolást kívánok a honlapon!

Településünk található:

· Élelmiszerbolt
· 2 Templom
· Tájház
· Védőnői Szolgálat
· Háziorvosi rendelő, kézipatika: Az egészségügyi ellátás községünk javát
szolgálja. Kis településként nagyra tartjuk!
· Szentkirály idősotthon
· Dudás-Ház (Porrogszentkirály Önkormányzati Hivatala, Kultúrháza)

A természetet kedvelők és kirándulók számára különleges élményt nyújt a szomszédos települések szépsége is. Községünk elhelyezkedése hangulata ideális a pihenni vagy akár a kirándulni vágyóknak. Sokféle lehetőséget tudunk biztositani az ide látogatóknak környékünkön: kerékpározás, lovaglás, búvárkodás, vadászat, horgászat, úszás.

Vendégszeretetünk határtalan!

Érdemes az eseménynaptárt nézegetni, színes rendezvényekre szeretettel, barátsággal várjuk.

Honlapunkon keresztül nem biztos, hogy kiderül az itt élők vendégszeretete, ezért bátran ajánlom, hogy látogassanak el hozzánk. Bízom a jó szó erejében, de a személyes találkozást semmi más nem helyettesítheti.

Tisztelettel és barátsággal:
Sántosiné Herman Anita
Porrogszentkirály Község polgármestere

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support